Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz Ümraniye İlçesi Mehmet Akif Mahallesi Elalmış Caddesi üzerinde bulunmaktadır. Yapımına 1999 yılında başlanmış, 11.09.1999 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır. Cumhuriyetin 75.Yıl dönümüne rastladığı için okulumuza YUKARI DUDULLU 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU ismi verilmiştir. Daha sonra eğitimin 4+4+4 şeklinde yeniden yapılandırılması sürecinde okulumuz Ortaokul ve Anaokuluna dönüştürülmüştür. Okulumuz YUKARI DUDULLU 75.YIL ORTAOKULU olarak eğitim öğretim hizmeti vermekte iken 2017-2018 eğitim öğretim yılı başında okulumuzun adı TEV ZAHİDE ZEHRA GARRİNG ORTAOKULU olarak değiştirilmiştir. 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında,TEV ZAHİDE ZEHRA GARRİNG ORTAOKULU bünyesinde eğitim öğretim veren anaokulu kısmı ortaokul kısmından ayrılarak  TEV ZAHİDE ZEHRA GARRİNG ANAOKULU olarak eğitim öğretime devam etmeye başlamıştır.Anaokulu sınıflarımız, ortaokul binası  içerisinde anaokuluna ayrılan bölümdedir.

30-11-2022